Program NUTRIX  je sestavljen iz 2 dvotedenskih delih. In sicer, v prvem delu je poudarjena tekoča prehrana, ki pospešuje metabolizem in stimulira razstrupljanje.  Ko se pa razstrupljanje začne, nato optimiziramo prehrano z delnim vnosom trde hrane.

Namreč, pogram NUTRIX poteka v treh fazah ->

Kdaj je čas za spremembo?

Najkasneje takrat, ko opazimo več motečih simptomov, s katerimi nam telo sporoča, da so se odpadne snovi nakopičile in jih ne zmore več vsakodnevno odvajati s pomočjo blata, urina in znoja.

  • Prebava: zaprtost ali driska, napihnjenost, napenjanje, spahovanje, slabost
  • Holesterol: povišan holesterol in trigliceridi v krvi.
  • Trebušna debelost: nabiranje odvečne teže okrog pasu
  • Nečista koža: izpuščaji, akne. Suha in k srbečici nagnjena koža.
  • Slabo počutje: brez energije, neprestana utrujenost, slab spomin, motnje spanja

Ko z nezdravim življenjskim slogom obremenimo telo, lahko procese razstrupljanja podpremo s primerno prehrano.

Ko naročite program se zavedate naslednjega:

Vsebine v programu NUTRIX so podane izključno v izobraževalne in informativne namene in ne morejo nadomestiti medicinskega nasveta, navodila za zdravljenje ali priporočila zdravstvenih delavcev. Pomembno je, da v zvezi s svojimi individualnimi zdravstvenimi in medicinskimi potrebami upoštevate nasvet svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.

Ni primerno za nosečnice in doječe maateri, saj pri razstupitvi se toksine izločajo preko mleka in je lahko škodljivo za dojenčka. 

Ni primerno za otroke mlajši od 16 let. 

Ni primerno za ljudje z določenimi kroničnimi bolezni (Chronova bolezen, sladkorna bolezen, kolitis, celijakija..), ljudlje, ki imajo gastro-intestinalne težave, kot tudi za ljudje ki jemjejo zdravila, ki lahko vstopijo v interakciji z določena hranila (primer: grapefruit – citron).

Razstrupljanje je kratkotrajna dieta in ni primerna za dolgotrajno uporabo. Naj se ta dieta uporablja največ 2 krat na leto, oz. 1 na 6 mesecev.

Ta program predstavlja nizko kalorična dieta in ne podpira veliko  fizično aktivnosti. Prosimo izogibajte se le-te.